21 Kasım 2017 Salı

Bankacılık ve Finans Bölümü'nün T.C. Merkez Bankası Teknik Gezisi

07 Mayıs 2017 Pazar 16:12 tarihinde eklendi | 641 defa okundu

Yrd. Doç. Dr Turan Kocabıyık, Arş.Gör Türker Teker, Arş. Gör. Hande Uzunoğlu Ünlü, Öğr. Gör.Buğra Ünlü ve bolümümüz öğrencilerinin katılımıyla T.C.Merkez Bankası'na duzenlediğimiz teknik gezi tamamlandı. Öğrencilerimiz Merkez Bankası'nın işleyişi, araçları, politikaları ve kariyer imkanları hakkında bilgi sahibi oldu. Ayrıca gezinin baslangıcında Anıtkabir ziyareti gercekleştirildi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: ekran ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 10 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 26 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

CIEP 2017

KAYFOR15