24 Ekim 2017 Salı

"Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi: Sürdürülebilir Küresel Rekabet" Başlıyor

02 Ekim 2017 Pazartesi 13:41 tarihinde eklendi | 228 defa okundu

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi ile Süleyman Demirel Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği ve ilki geçen yıl Bakü Azerbaycan’da gerçekleştirilen Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler kongresinin ikincisi 5-7 Ekim 2017 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Isparta Türkiye'de gerçekleştirilecektir. Ana teması "Sürdürülebilir Küresel Rekabet" olan kongrenin amacı; hem yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası ölçeklerde sürdürülebilir rekabet stratejileri ve uygulamaları ile ilgili araştırmaları hem de sosyal bilimler alanında yapılan diğer bilimsel çalışmaları sunacak ve tartışacak bir ortam yaratmaktır.

Kongre hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kongre programı için tıklayınız.

CIEP 2017

KAYFOR15