SGK ve İŞKUR Isparta İl Müdürleri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü Ziyaret Etti.

13.10.2021 tarihinde, Süleyman Demirel Üniversitesi, İ.İ.B.F. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Murşit Işık ve Dr. Öğretim Üyesi Ali Kemal Nurdoğan ile SGK Isparta İl Müdürü Sayın Hüseyin Karagöz’e ziyarette bulunmuşlardır. SGK Isparta İl Müdürü Sayın Hüseyin Karagöz ve İŞKUR Isparta İl Müdürü Sayın Mustafa Höke bölümümüze iadeyi ziyarette bulunmuşlardır. Ziyarette çalışma yaşamı, güncel sorunlar, fırsatlar, yeni perspektifler ele alınmıştır. Ayrıca bölüm öğrencilerine yönelik faaliyetler ve kalitenin arttırılmasına yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Yayın Tarihi: 21/03/2022