Son sınıf öğrencilerimiz, Isparta MYO Aşçılık Programı öğrencileri ile ortaklaşa Endüstriyel Mutfak ve Yöresel Mutfaklar dersini uygulamalı biçimde gerçekleştirdiler.
Turizm İşletmeciliği bölümü son sınıf öğrencilerimiz, Isparta Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ile ortaklaşa Endüstriyel Mutfak ve Yöresel Mutfaklar dersini uygulamalı biçimde gerçekleştirdiler.
Isparta MYO Aşçılık Programı Uygulama Mutfağında gerçekleştirilen etkinlikte, Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerimiz, pişirme ve doğrama usulleri, konaklama ve yiyecek-içecek sektöründe mutfak uygulamaları, endüstriyel mutfaklar, mutfak hijyeni ve sanitasyon konularında faydalı bilgileri bizzat tatbik ederek deneyimlediler. Teorik ve anlatıma dayalı öğrenim sonrasında üretime geçen öğrencilerimiz, Ülkemizin Yöresel Mutfakları arasında önemli bir yere sahip olan Güneydoğu Anadolu (Gaziantep, Van, Adana) Mutfağına özgü “Fellah Köftesinin” hazırlanması, pişirilmesi ve sunumuna ilişkin uygulamalı eğitim aldılar.