21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası çeşitli etiknilklerle kutlandı
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Türk mutfağı haftasıyla zengin gastronomi kültürümüzün Türkiye Cumhuriyeti’nin dış temsilcilikleri ve yurt içinde tanıtılması amaçlanmaktadır.
Isparta Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğünün düzenlediği, Üniversitemizin de katkılarıyla kutlanan Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında 21Mayıs 2024’te Meydan AVM de “Dünden Bugüne Türk Mutfağı ve Isparta Mutfak Kültürü” paneli gerçekleştirilmiştir.
Yerel halkın yanı sıra Turizm İşletmeciliği Öğretim üyeleri ve öğrencilerinin de dinleyici olarak yer aldığı panel de Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Şirvan Şen DEMİR “Isparta’nın yöresel yemekleri” hakkında katılımcılara bilgiler vermiştir.
Yayın Tarihi: 24/05/2024
Okunma Sayısı: 56